Over mijn werkwijze

Stap 1: Gratis telefonische kennismaking

Bij mijn kindercoachpraktijk staat een goede klik tussen mij, jou en je kind voorop. Ik begrijp dat het voor jullie spannend kan zijn om je kind bij mij achter te laten. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend telefonisch gesprek waarin ik graag meer hoor over de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen. Op die manier kunnen we ontdekken of er een goede match is tussen ons.

Stap 2: Intakegesprek

Als we besluiten samen verder te gaan, plannen we een intakegesprek waarin jullie als ouder(s) en je kind mij beter leren kennen en we samen de hulpvraag en het doel vaststellen. Vooraf stuur ik een vragenlijst die mij helpt in de voorbereiding. Hierbij let ik erop dat je kind zich op zijn gemak voelt. Een succesvol traject begint immers met een goede basis. Gemiddeld bestaat een traject uit 5 tot 8 sessies.

Stap 3: Coachsessies + evaluatie

De coachsessies zijn gericht op spelenderwijs leren. We gaan creatief aan de slag met tekenen, knutselen en oefeningen die gericht zijn op de hulpvraag en het uiteindelijke doel. Zo leren kinderen op een laagdrempelige manier ontspanningsoefeningen en visualisaties in ‘de droomstoel’. Na ongeveer vier sessies plan ik een evaluatiegesprek waarin we bespreken waar we tot nu toe staan en of en hoe we eventueel verder gaan.

Bij mijn kindercoachpraktijk staat een veilige en vertrouwde omgeving voorop. Ik werk één op één met je kind, zodat ik de juiste begeleiding kan bieden. In het begin is het misschien spannend, maar dat is helemaal oké. Ik sta voor jullie klaar en ben er graag voor jou en je kind. Dus, ben je nieuwsgierig geworden? HOPPA! Laten we kennismaken.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek