De Droomstoel

De Droomstoel is een unieke stoel waar kinderen heerlijk kunnen ontspannen en wegdromen terwijl ze een visualisatie ondergaan. In deze stoel wordt je kind meegenomen op een reis naar een fantasiewereld waarin alles mogelijk is. Door middel van de visualisatie wordt je kind gestimuleerd om zijn of haar eigen verbeeldingskracht te gebruiken en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Het gebruik van de Droomstoel is onderdeel van mijn kindercoachpraktijk. Tijdens de coachsessies maak ik graag gebruik van deze stoel om kinderen te helpen ontspannen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Ook kan het helpen om angsten te verminderen of om te gaan met stressvolle situaties.

Ik begeleid je kind tijdens de visualisatie en zorg ervoor dat het helemaal opgaat in de fantasiewereld. Door middel van rustige muziek en ontspanningsoefeningen wordt de ervaring nog intenser en kan je kind volledig tot rust komen. Na afloop van de visualisatie bespreken we wat je kind ervaren heeft en hoe het zich voelt.

De Droomstoel is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud en kan gebruikt worden voor verschillende soorten hulpvragen. Het is een fijne manier om kinderen te laten ontspannen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Bovendien is het een leuke en creatieve manier om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten over de Droomstoel of ben je benieuwd of het iets voor jouw kind is? Neem dan gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek