Even voorstellen

Hi! Ik ben Lizzy en ik ben heel blij dat je mijn website hebt gevonden. Ik woon samen met mijn gezin in De Meern, waar ik mijn eigen kindercoachpraktijk aan huis heb. Ik vind het belangrijk dat kinderen een zoveel als mogelijk zorgeloze jeugd hebben en zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde en veerkrachtige volwassenen.

Ik ben positief ingesteld en heb altijd oog voor de ander. Ik hou van de natuur en maak graag lange wandelingen met onze Golden Retriever, Vriend. Ook geniet ik van gezelligheid en heb ik graag mensen om mij heen.

Bij het starten van mijn eigen kindercoachpraktijk is een grote droom in vervulling gegaan. Ik vind het fantastisch om kinderen te helpen bij het ontdekken van hun eigen talenten en het oplossen van problemen waar ze tegenaan lopen. Ik geloof dat kinderen de toekomst zijn en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan hun ontwikkeling.

Ben je op zoek naar een kindercoach in de omgeving van De Meern, Leidsche Rijn of Utrecht? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit om jou en je kind persoonlijk te ontmoeten!

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek