Achtergrond

Het is altijd mijn grote droom geweest om zowel moeder te worden als met kinderen te werken. Gedurende vele jaren werkte ik met plezier in het bedrijfsleven als managementassistente en later als eventmanager. Deze dynamische functies lieten mij opbloeien, omdat ze mijn talenten op het gebied van plannen, organiseren en het omgaan met diverse mensen en partijen benutten.

Desondanks bleef ik altijd dromen en in 2012 nam ik de eerste stap om mijn droom waar te maken. Ik vertrok alleen naar Sri Lanka om vrijwilligerswerk te doen bij het Suwasetha Nutrition Center in Moratuwa. Dit centrum bood opvang aan vondelingen, die letterlijk op de stoep werden achtergelaten door tienermoeders die niet in staat waren om voor hun kinderen te zorgen. Daar bouwde ik een sterke band op met de directrice en samen reisden we het hele land door. We bezochten kleuterscholen, weeshuizen voor jongens en meisjes, opvangcentra voor tienermoeders, instellingen voor gehandicapten en bejaardentehuizen. Dit was een buitengewone reis waarin ik alle lieve mensen, van piepjong tot heel oud, in mijn hart sloot. Het werd mij toen duidelijk dat ik graag iets wilde doen wat impact had en een verschil kon maken.

In 2014-2015 volgde ik de Post HBO coachopleiding bij het Coach College De Baak. Deze opleiding was gericht op het coachen van volwassenen, maar ik wist al tijdens dat jaar dat ik me wilde specialiseren in het coachen van kinderen. In 2020 rondde ik de Post HBO opleiding tot kindercoach af aan de Academie voor Psychodynamica. Het was behoorlijk spannend om mijn eigen praktijk te beginnen en deze te lanceren. Het was ook het jaar waarin de coronapandemie uitbrak en alles tot stilstand leek te komen. In de daaropvolgende jaren begeleidde ik kinderen en jongeren aan mijn keukentafel. Ik nam de tijd om mijn praktijk aan huis in te richten, aanvullende opleidingen te volgen, en in januari 2023 sprong ik het diepe in en zo werd HOPPA! Kindercoaching een feit.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek